Nieuwsbrief Jaargang 3 ZOMER 2017

Beste lezer

We kunnen terugblikken op een zeer druk maar geslaagd voorjaar.

Om te beginnen introduceerden we in maart onze nieuwe website.

Vervolgens speelden we op 11 en 12 mei het toneelstuk "Onrust in het Museum" gevolgd door ons (geslaagd) debuut op het internationale toneel op zondag 2 juli voor het ICEVI Congres.

Groepsfoto “Onrust in het Museum”

We kunnen niet anders dan op het einde van het schooljaar tevreden terugblikken op ons goed rapport.

Ondanks het goede rapport wacht er toch een beetje vakantiewerk op ons. We bereiden ons namelijk voor op een nieuwe toneelproductie die we enkel met SoP zullen brengen. Dit zal (hopelijk) de kroon op het werk worden. Van een, tot nu toe, zeer mooi jaar. Het jaar waarin SoP zijn 5 jarig bestaan mag vieren.

Zoals je al kan zien, een goed gevulde zomer editie van onze eerste nieuwsbrief dit jaar!

Veel leesplezier en geniet vooral van een, welverdiende, zomervakantie!

Het SoP Bestuur.

Nieuwe website

Heb jij al eens rond geneusd op onze website? Wat vind je ervan?

Laat zeker een bericht achter in ons gastenboek, bekijk foto’s en filmpjes in onze fotogalerij, …. Onze nieuwe webstek nog niet gezien? Neem zeker eens een kijkje op www.samenopdeplanken.be

Onrust in het Museum!

Terugblik op “Onrust in het Museum”

Op 11 en 12 mei 2017 speelden we "onrust in het Museum". Een (vervolg) verhaal op "Maffia in zorgcentrum huize Mathilde". Opnieuw een Komisch, zelf geschreven, toneelstuk door onze regisseur Caroline.

Dit jaar speelden we drie voorstellingen waarvan één zaal volledig uitverkocht was ook de andere voorstellingen werden druk bijgewoond waarvoor uiteraard een welgemeende dank aan ons zeer trouw publiek.

Foto's van deze voorstelling zijn momenteel nog niet in ons bezit. Van zodra we wat beeldmateriaal hebben kan je deze terugvinden op onze website.

ICEVI CONGRES

Op 2 juli stonden we opnieuw voor een (voor de een al wat groter dan de andere) uitdaging. We zetten onze eerste stappen op het internationale toneel en speelden ons eerste "Engelstalige" stuk. We kunnen trots zijn op de geleverde prestatie. Deze voorstelling werd bijgewoond door mensen uit verschillende uithoeken van de wereld zoals, Australia, Amerika, Frankrijk,.... Vooral een dikke pluim voor onze regisseuse die naast het regisseren en het spelen dit stuk ook zelf geschreven heeft. Niet altijd even evident in een jaar waarin we drie toneelproducties tot een goed einde willen brengen. Foto's van deze voorstelling op onze website en Facebook.

(Bovenaan twee foto’s van tijdens het “Congres” stuk. “Thijs en Dieter in werkman kostuum, Deborah, astrid en Caroline, in kok en opdien tenue. En het leger was ook present, Koen vertolkt een militair).

Tante Kaat

Ons 3de stuk in 2017 is ook volop in de maak. Op 1 oktober mogen we deze productie al voorstellen voor mensen met Afasie. De overige voorstellingen zullen doorgaan op zaterdag 2 en zondag 3 december, data om te noteren in de agenda. Meer info volgt vanaf September op onze webstek.

Wil je deze nieuwsbrief voortaan ook in je mailbox ontvangen? Surf naar https://samenopdeplanken.be/index.php/over-sop/nieuwsbrief