Nieuwsbrief 1 jaargang 2 sept-nov 2015

Beste lezer,

Het is weer zover, een nieuw toneeljaar is aangebroken. Het vorige toneelstuk ligt al enkele maanden achter ons, toch blikken we graag nog heel even terug met enkele foto's. Bij deze willen we ook nog eens alle toneelspelers en vrijwilligers bedanken voor het mooie werk dat geleverd werd.

We werpen in deze nieuwsbrief ook al een blik vooruit. Zo organiseren we deze maand een koekenverkoop. Dit om o.a. de workshops te financieren. Al zin gekregen in een lekkere doos koekjes. Lees dan even verder in deze nieuwsbrief voor alle info.

In het voorjaar (de maand mei) zijn we toe aan ons 16de stuk. We gaan terug de comedytoer op.

We besluiten deze nieuwsbrief met nog enkele nieuwigheden.

Veel leesplezier

Het SoP-team


SoP Bestuur:

Vooraan van links naar rechts:

Ineke, Caroline, Léticia, Deborah en Astrid

Achteraan van links naar rechts:

Jan, Thijs, Koen


Terugblik “kruistocht in spijkerbroek”

(foto’s: Groepsfoto toneelgroep “kruistocht in spijkerbroek”, Foto: jaartal 2015 op teletijdmachine)

Het lijkt nog maar gisteren en toch is het al enkele maanden geleden. De toneelvoorstelling "Kruistocht in spijkerbroek". Op onze website hebben we onlangs nog een groot aantal foto's toegevoegd. Wil je nog even nagenieten dan kan je op onze website terecht voor heel wat foto’s en videomateriaal.

Naast de vrijwilligers en spelers willen we ook ons trouw publiek danken voor hun komst!!


Koekenverkoop

Dit jaar (deze maand al) organiseren we een koekenverkoop. Met de opbrengst zullen we o.a. activiteiten financieren, vrijwilligersonkosten vergoeden e.d. Een pak koeken is 700gr voor 5 euro. Er is keuze uit: Vanillewafels – Chocoladewafels – Boterwafels - Frangipane – Carré Confituur. Je kan deze bestellen via de website of via mail koekenverkoop@samenopdeplanken.be. Of spreek een bestuurslid van SoP aan. De koeken worden geleverd in de loop van de maand november. Laat de koeken alvast smaken.


Opstart nieuw toneelstuk

De eerste repetities voor de nieuwe toneelvoorstelling (mei 2016) zijn gestart. Dit jaar wordt het een comedy geschreven en geregisseerd door Caroline van Maele. De titel van het stuk houden we nog even geheim. Toch al nieuwsgierig waarover het eventueel zou gaan. Op de VRT (zender één) loopt een serie “voor wat hoort wat” op donderdagavond. Deze serie heeft toch wat gelijkenissen met ons toneelstuk. Speeldata en de titel van het stuk volgen binnenkort.


Enkele nieuwigheden

* Nieuw mailadres: info@samenopdeplanken.be

* Vragen, aanvullingen op de website, fouten gevonden (alles wat de website betreft) stuur een mail naar webmaster@samenopdeplanken.be

* Nieuw telefoonnummer: 0479 41 92 17 De contacturen blijven dezelfde. (contacturen terug te vinden op onze website).

Maak jouw eigen website met JouwWeb