Nieuwsbrief jaargang 3 Najaar 2016

Beste lezer,

Na een “hopelijk” deugddoende zomer(vakantie) is het weer tijd om uit de startblokken te schieten. We hebben weer één en ander op het programma staan.

Op 22 oktober organiseren we onze tweede SoP fuif. Na een aangename eerste editie hebben we beslist om hieraan een vervolg te breien. Aan het concept van de fuif is er weinig veranderd, gezelligheid, aangename muziek(alle genres), democratische (drank)prijzen.

We organiseren ook weer een koekenverkoop. Tot 22 oktober kan je opnieuw heerlijke koekjes bestellen. Meer info over de SoP fuif en koekenverkoop verderop in deze nieuwsbrief.

In 2017 viert SoP zijn 5de verjaardag als zelfstandige toneelgroep en dit laten we niet onopgemerkt voorbij gaan. O.a. daarom stellen we een nieuwe website voor. Deze zal in de loop van februari/maart 2017 de oude website vervangen.

Naar goede gewoonte staan we op woensdag 10 en donderdag 11 mei 2017 opnieuw op de planken met een zelfgeschreven toneelstuk door Caroline Van Maele. Later dit jaar kom je hierover zeker nog meer te weten. Wat we nu al kunnen zeggen is dat er oude bekenden terugkomen ….

Veel lees plezier en hopelijk mogen we jou ook verwelkomen op onze SoP fuif.

Het SoP bestuur.

(Foto: Groepsfoto van het toneelstuk “Maffia in Zorgcentrum Huize Mathilde).

Koekenverkoop

De koekenverkoop van vorig jaar was een groot succes. De koeken werden door het bestuur en velen onder jullie erg gesmaakt. Om onze vereniging verder te laten groeien, nieuwe toneelproducties mogelijk te maken en natuurlijk omdat de koekjes toch zo lekker zijn, volgt een tweede editie.

Bestellingen kunnen doorgegeven worden aan een SoP medewerker, via koekenverkoop@samenopdeplanken.be of via het formulier op onze website.

Er is keuze uit: vanillewafels, chocoladewafels, boterwafels, Frangipane, Carré Confituur.

Betalen kan via een medewerker of via ons rekeningnummer:  BE53 3770 5925 8953

Alvast dank voor uw steun!

(Foto: flyer koekenverkoop)

 

SoP-Fuif

Op zaterdag 22 oktober 2016 organiseren we onze tweede SoP fuif. Deze fuif gaat door in JH Comma in het entrepot, binnenweg 4 te Brugge. Tickets kunnen besteld worden via de website of via een SoP medewerker. Tickets in voorverkoop kosten 6 euro aan de deur betaal je 8 euro. We maken er een gezellige dansavond van. Men zegge het voort.

(Fofo: Affiche SoP fuif)

Terugblik: Maffia in Zorgcentrum Huize Mathilde

Het ligt al even achter ons maar toch willen we graag nog even terugblikken op een bijzonder geslaagde productie. “Maffia in zorgcentrum Huize Mathilde” was in alle opzichten een groot succes. We kregen ontzettend veel volk over de vloer en ook de audiobeschrijving werd positief onthaald. Het zelfgeschreven stuk van Caroline Van Maele kreeg (naar onze mening meer dan terecht) alle lof.

Foto’s van deze voorstellingen staan sinds kort op onze website. Het is zeker de moeite om eens een kijkje te nemen.

Graag willen we alle medewerkers en vrijwilligers danken om van deze 16de productie opnieuw iets moois te maken.

Weetjes

  • We zijn volop bezig aan een nieuwe website. Heb je zin om hieraan mee te helpe? Stuur een mail naar webmaster@samenopdeplanken.be
  • Om verder te groeien als toneelgroep hebben we natuurlijk Sponsors nodig. Ken jij iemand die ons wil sponsoren en ons zo een duwtje in de rug kan geven. Laat gerust iets weten. We danken alvast al onze huidige sponsors.
  • De repetities voor het volgende toneelstuk zijn sinds kort gestart.

Volg ons via Facebook, Twitter en onze website

Deze nieuwsbrief niet meer ontvangen? Ga naar onze website, voer uw naam en mailadres en klik in het registratieformulier op afmelden.

Maak jouw eigen website met JouwWeb