Nieuwsbrief SoP 1 jaargang 2014 - 2015

 

 

Nieuwsbrief SoP: September - November 2014

     

wist je datjes

 

 

 

 
 

 

Beste vrijwilliger, lid, geïnteresseerde,

Tof dat je de weg gevonden hebt naar “Samen op de Planken”. Via deze nieuwsbrief houden we je graag op de hoogte van alles wat er reilt en zeilt binnen de SoP vereniging.

Zoals je waarschijnlijk al weet zetten we onze eerste stappen als zelfstandige toneelgroep. Wens je ons hierbij te helpen aarzel dan zeker niet om contact met ons op te nemen. We zijn namelijk nog volop op zoek naar vrijwilligers en dit voor decorbouw, kostumering, grime en nog veel meer.


Lees meer..

 
 
 
 

- wandeltocht naar Santiago de Compostela

Op 1 september zijn Jan Gosselin (bestuurslid SoP) en Paul De Vlam (Begeleider van Jan) op een wandeltocht van 840km richting Santiago de Compostela vertrokken. Een trektocht die ongeveer 40 dagen zal duren.

- SoP Fuif

Samen Op De planken organiseert een eerste fuif. De SoP fuif zal plaatsvinden in het begin van 2015. Meer informatie hierover volgt binnenkort op onze website en via de sociale netwerksites.

Lees meer..

 

 

     

 

 

 

 

Kruistocht in Spijkerbroek

 
 
 

 
 
 

Vanaf 16 september starten we met de eerste repetities voor de toneelvoorstelling "Kruistocht in Spijkerbroek". We zijn ondertussen aan onze 15de productie toe.

(Dit is de tweede productie waar Samen Op de Planken officieel aan meewerkt).


Lees meer..

 
 
 
 

Algemene vergadering

 
 
 

 
 
 

Op 3 oktober 2014 voorzien we een infovergadering voor al onze vrijwilligers en dit in de gebouwen van het KI Spermalie in de groene zaal. Aanvang 19u30. (snaggaardstraat 9 8000 Brugge)


Lees meer..

 
 
 
 

SoP Workshop

 
 
 

 
 
 

Op maandag 18 augustus waren we te gast op een kamp van de thuisbegeleidingsdienst (Accent) van het KI Spermalie.

We gaven op dit kamp onze eerste 'samen op de planken' workshop. tijdens deze workschop lieten we de aanwezigen kennis maken met 'SoP' en 'toneel'. Een verslag van deze workshop staat op onze website.


Lees meer..

 
 

 

 

 

 

 

 
 

Gegevens SoP

Website: www.samenopdeplanken.be
SoP via twitter: SoPToneelgroep
SoP via facebook: SamenOpDePlanken.be
Tel 0472 750 481

 

 
 

 

Maak jouw eigen website met JouwWeb