Nieuwsbrief jaargang 4 najaar 2017

Beste lezer

Het nieuw “werkjaar” is weer al enkele maanden oud. De “hopelijk” mooie zomer is weer voorbij. Het is m.a.w. hoogtijd om jullie te informeren over wat er dit jaar staat te gebeuren.

Toch kunnen we ook al even terugblikken. We speelden namelijk op 1 oktober in Salons 'De Vrede', te Ichtegem voor mensen met Afasie het stuk “de erfenis van Tante Kaat”. Verderop meer over dit nieuwe toneelstuk.

“Foto van jan, thijs, dieter, caroline, fien en koen op de achtergrond. Foto genomen in dr dalons ‘De Vrede’.”

Het was voor ons een hele ervaring om op deze dag aanwezig te mogen zijn. We speelden “de erfenis van Tante Kaat”(letterlijk) tussen de soep en de patatten. Wat niet altijd even evident was.

Deze voorstelling van Tante Kaat zullen jullie ook kunnen komen bekijken op 2 en 3 december. Tickets zijn te bestellen via verschillende kanalen.

Ondertussen hielden we in september ook al een workshop om eventueel nieuw talent te scouten maar vooral om ons voor te bereiden op een nieuwe productie die volgt na “De erfenis van Tante Kaat” Een voorstelling die we zoals gewoonlijk in mei, samen met jongeren van Spermalie, Op de planken zullen brengen.

Veel leesplezier en hopelijk mogen we je verwelkomen op één van komende voorstellingen in december.

Het SoP Bestuur.

Spraak op de website

In een eerdere nieuwsbrief lieten we jullie al kennis maken met de nieuwe website. De afgelopen maanden hebben we nog enkele verbeteringen doorgevoerd. Zo is er o.a. spraak toegevoegd. Je kan nu verschillende artikels laten voorlezen. Ontdek dit en nog veel meer op www.samenopdeplanken.be

De erfenis van Tante Kaat

Heb je zin om je lachspieren te laten werken, een avond/namiddag te ontspannen? Kom dan zeker kijken naar de toneelvoorstelling “De erfenis van Tante Kaat”. Na de voorstelling kan je met ons nog even napraten aan de bar. Nodig dus vrienden, familie of collega’s uit.

“Affiche van tante kaat” waarop de tante met gebalde vuiste staat, een grote berg geld waarachter ook de buitenlandse enveloppe uitsteekt en Leo met een grote pint. Op de buitenlandse enveloppe staat de datum, uur en prijzen vermeld”

Dit stuk is geschreven en geregisseerd door Caroline Van Maele en wordt gespeeld door enkele (bestuurs)leden van SoP.

De voorstellingen gaan door op zaterdag 2 december om 20u en zondag 3 december om 15u. Op zondag voorzien we audio beschrijving.

De tickets in voorverkoop kosten 8 euro. Aan de deur betaal je 10 euro. Tickets kan je bekomen via de website, via kaartenverkoop@samenopdeplanken.be of via een sop medewerker. Wie audio beschrijving wil moet dit steeds vermelden. Aan de deur kan geen audiobeschrijving meer worden gevraagd dit kan enkel in voorverkoop.

OPGELET: de locatie is ook anders. We spelen dit stuk in de Steinerschool in Assebroek. Astridlaan 86 te Assebroek.

Alle info m.b.t. parkeren, busuren, … kan je terugvinden op onze website.

Onrust in het museum en ICEVI congres

“Foto genomen tijdens het groeten na afloop ‘onrust in het Museum’.”

Een laatste keer terugblikken op de toneelvoorstelling “onrust in het museum” doen we met een fotoreeks op onze website.

Nog op onze website kan je het videofragment zien van SoP op het ICEVI Congres. Neem dus zeker eens een kijkje op www.samenopdeplanken.be

Maak jouw eigen website met JouwWeb